Δραστηριοτητες

Με έδρα διαμονής το κέντρο της Ηγουμενίτσας, η επιχείρηση μας σας προτείνει για τις διακοπές σας (οικογενειακές και ήσυχες) το παρακάτω πρόγραμμα:

ΗΜΕΡΑ 1η : Κατά την άφιξη σας θα μείνετε στα δωμάτια ή στα διαμερίσματα και θα έχετε την πρώτη γνωριμία με την Ηγουμενίτσα και τα υπόλοιπα όμορφα προάστια.

Μια βόλτα στην αγορά για τα ψώνια σας, έναν περίπατο στο παραθαλάσσιο πάρκο και στον ποδηλατόδρομο , μία επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο, όπου θα θαυμάσετε πλήθος αρχαιολογικών εκθεμάτων από την Παλαιολιθική μέχρι τη Βυζαντινή εποχή.

ΗΜΕΡΑ 2η : Θα κάνετε το μπάνιο σας στις πανέμορφες παραλίες της Πλαταριάς, Δρεπάνου και Μακρυγιάλι. Σε απόσταση 5 λεπτών θα βρείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ και θα ασχοληθείτε με το ψάρεμα.

ΗΜΕΡΑ 3η : Επίσκεψη στα Σύβοτα, την Πέρδικα και στην παραλία του Αρίλλα.Θα απολαύσετε τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου με τα κρυστάλλινα νερά και το μαγευτικό τοπίο.

ΗΜΕΡΑ 4η : Εκδρομή πρωινή στο ιστορικό Σούλι και στις πηγές του Αχέροντα με τις δραστηριότητές του ( ράφτινγκ στον Αχέροντα, ιππασία ή κολύμπι). Έπειτα στο αρχαίο Νεκρομαντείο στον Μεσοπόταμο, γεύμα στην Αμμουδιά (στις εκβολές του Αχέροντα)  και επίσκεψη στην όμορφη και γραφική Πάργα.

ΗΜΕΡΑ 5η: Αυθημερόν επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα μετά από μιάμιση ώρα διαδρομή, με φέρυ μποτ ή στους Παξούς.

ΗΜΕΡΑ 6η : Επίσκεψη στα μοναστήρια Γηρομερίου και Ραγίου, επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο Φοινικίου και μέσω Φιλιατών στην Σαγιάδα για να δοκιμάσετε τα θαλασσινά της. Επιστρέφοντας μια στάση στο Φράγμα του ποταμού Καλαμά με τα καταγάργαρα νερά που είναι κατάλληλα για κανό και καγιάκ.

ΗΜΕΡΑ 7η : Επίσκεψη στα Ιωάννινα (1 ώρα διαδρομή), επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης ( 65 χλμ. από την Ηγουμενίτσα και 50 λεπτά περίπου η διαδρομή),  στα αξιοθέατα της πόλης των Ιωαννίνων, το σπήλαιο με τους σταλακτίτες στο Πέραμα, και το μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα και  τέλος στο παραμυθένιο φαράγγι του Βίκου ,

Για τη διασκέδαση σας, εκτός από τα μπαρ τα κλαμπ και τα νυχτερινά μαγαζιά μη χάσετε συναυλία ή παραδοσιακό πανηγύρι κάποιου χωριού, που θα τύχει τις μέρες της παραμονής σας.

Θα ήταν παράλειψη να μην επισκεφθείτε τις ανασκαφές της Γκούμανης και ν’ ανεβείτε στον Πύργο της Λυγιάς ή να πάτε να εξερευνήσετε το κάστρο στο δασάκι δίπλα στην Ηγουμενίτσα και το σπήλαιο Γράβας, αναξιοποίητα ακόμη αρμοδίως, πλην όμως άκρως ενδιαφέροντα και στην φυσική τους κατάσταση.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.